Osmaniye'de Sokak İftarı

OSMANİYE - Kadirli ilçesinde, ikincisi düzenlenen sokak iftarı yoğun ilgi gördü.

Andırın Caddesi'nde düzenlenen iftar programına, Kaymakam Necip Çakmak, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Ruhi Ersoy, İbrahim Karayiğit ve Halil Öztürk ile birlikte MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, MHP İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, bazı daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftarı programı, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ceylan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve semazen gösterisiyle başladı.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bu yıl ikincisini düzenledikleri sokak iftarına ilginin yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Tarhan, 4 yılda 40 yıllık hizmet yaptıklarını ve seçim öncesi söz verdiği 36 hizmetten 33 tanesini yerine getirdiğini, seçime kadar tüm sözleri yerine getireceğini belirterek, "İlkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz sokak iftarına bu yıl rağbet daha da büyüktü. Yaklaşık 10 bin kişi ile orucumuzu açtık. İnşallah bu iftarlarımızı geleneksel hale getirdik. Ben emeği geçen herkese ve iftarıma katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin orucunu kabul etsin" dedi.

Kaynak: AA