TOBB Karabük'te Lise Yapacak

KARABÜK - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile odaları arasında "Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi"nin yapımı için protokol imzalandığınıbelirterek, "Bu okul ilimize yetişmiş iş gücü anlamında çok şey katacak" dedi.

Namal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok önemsedikleri okulun yapımı için dün Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Özer Kontoğlu, Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile "Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi"nin yapımı için protokol imzalandığını söyledi.

Yapılacak okulun lise veya kolej olmasının önem taşımadığını, ileride üniversiteye bile dönüştürülebileceğini vurgulayan Namal, "Organize Sanayi Bölgemizde önceden ayarlanan alanda TOBB tarafından Endüstri Meslek Lisesi yapılacak. Bu okul ilimize yetişmiş iş gücü anlamında çok şey katacak. Bu okuldan mezun olacak herkesin bir mesleği yani altın bileziği olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA