Ak Parti Bayraklı'da Durmak Yok

AK Parti Bayraklı Teşkilatı ramazan programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Bayraklı'da Durmak Yok
20.000 kişiye verilmesi planlanan iftar yemeği kapsamında son olarak Refik Şevket İnce ve Muhittin Erenler Mahallelerinin ortak düzenlediği iftar sofrasına yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Bunun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da Bayraklı teşkilatını yalnız bırakmadı.
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ve AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema iftardan hemen önce vatandaşlarla tek tek tokalaşarak dertlerini dinledi. İftar sonrası vatandaşlara seslenen ilk isim AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan oldu. Aslan ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunun altını çizerek, "AK Parti teşkilatı Bayraklı’ da sadece ramazan ayında değil her zaman sokakta vatandaşlarla olacak. Milletvekillerimiz hiçbir programda bizi yalnız bırakmıyorlar. Onlar bu denli istekli çalışırken bize daha fazla görev düşüyor. Biz görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Halkla iç içe hep birlikte olacağız. Bayraklı’ da ve İzmir’ de seçimleri vatandaşlarımızla birlikte kazanacağız." dedi.

Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da ilçe teşkilatlarıyla birlikte böyle programlarda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bunun yanı sıra Başbakan’ dan vatandaşlara selam getirdiğini de ifade eden Ulema AK Parti’ de siyaset yapmanın farklılığına değinerek, "AK Parti’de siyaset yapan herkes için en önemli olan vatandaşın menfaati. Biz milletin hizmetkarıyız. İzmir ‘ de tüm ilçelerde iftar sofraları düzenleyerek ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize ulaşmaya onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Herşey millet için." diye konuştu.

Bunun yanı sıra yaklaşan yerel seçimlere de değinen Ulema artık kaybedecek vakit olmadığını belirtti ve ekledi: ‘’ Önümüzde çok önemli bir sınav var. Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Artık kaybedecek vakit yok.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan’ ın değerlendirmelerinin ardından Osmangazi, Refik Şevket İnce ve Muhittin Erenler Mahallerinde bir dizi ev ziyaretinde bulunuldu. Bir çok vatandaş dertlerini paylaştı.
Kaynak: İHA