Hırsızı Çırılçıplak Soyup Hastanelik Ettiler

Konya’da tarla sulamada kullanılan trafoları parçalayıp bakır kablolarını çalan hırsızlardan birini yakalayan vatandaşlar önce çırılçıplak soydular, ardından hastanelik ettiler.

Hırsızı Çırılçıplak Soyup Hastanelik Ettiler
Polis, dayak yiyen hırsız ile diğer 2 arkadaşını yakaladı.
Olay, merkez Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi’ndeki tarlada meydana geldi. İddiaya göre, tarla sulama için kurulan trafolardan biri hırsızlar, tarafından vidaları sökülerek aşağı düşürüldü. Bakır bobinleri çalan şüphelileri, fark eden vatandaşlar, kaçtıkları 42 EC 916 plakalı kamyonetin peşine düştü. Kamyonete yetişip durduran vatandaşlar sürücü Arif A’yı (38) yakalarken, araçtan atlayan diğer şüpheliler Mustafa Ş. (47) ile Ahmet G. (38) yaya olarak kaçtı.

Vatandaşlar yakaladıkları Arif A’yı çırılçıplak soyduktan sonra hastanelik edene kadar döverken aracına da zarar verdi. Daha sonra bir battaniyeye sarılarak bindiği aracı ile kaçmaya çalışan Arif A. ile yaya olarak kaçan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Kamyonetten 8 bin liralık trafoyu parçalayıp çaldıkları 200 lira değerindeki bakır kablolar ele geçirildi. Yaralı olan Arif A. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mustafa Ş.ile Ahmet G. ise adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA