Müsteşar Özarslan Sinop Basınıyla Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, düzenlenen kahvaltılı toplantıda Sinop basını ile bir araya geldi.

Müsteşar Özarslan Sinop Basınıyla Buluştu
İşkadını Ayşe Serpil Yıldız tarafından organize edilen programa Sinop valisi Dr. Ahmet Cengiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Alan Yönetimi Başkanı Hüsnü Gümüş, Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Fahri Bostan ile Sinop'ta görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının muhabir ve yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Sinop'a gönül veren bir kişi olarak Sinop basını ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Özarslan, "Sinop ile gönül bağımız var. Sinop ile gönül bağı olmak için Sinop'ta doğmak gerekmiyor. Bizde bu bağ oluştu. Kamu adına başarılı hizmet etmenin ana formülü bence merkezi idare. STK'lar, üniversiteler, kamuoyunu oluşturacak tüm kurumların ve insanların bir araya gelmesi lazım. Bu ayaklardan biri eksik olunca hiç bir anlamı yok. Sizlerde basın mensupları olarak önemli bir grupsunuz. Her ortamda sizlerle iletişimde bulunmak bizim görevimiz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Sinop'ta yürütülün Alan Yönetimi çalışmaları hakkında da basın mensuplarına bilgi verdi.
Kaynak: İHA