YGS’de Dağıtılan Kırtasiye Malzemeleri Ziyan Olmadı

Düzce Gençlik Merkezi, ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) kullanılan kalem, silgi ve kalemtraş setlerini Düzce Necmi Hoşver Ortaokulunda dağıttı.

YGS’de Dağıtılan Kırtasiye Malzemeleri Ziyan Olmadı
Düzce Gençlik Merkezi, Genç Dönüşüm projesi kapsamında YGS’de adaylara dağıtılan kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi okullara dağıttı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen Genç Dönüşüm projesi ilk meyvelerini geçen hafta sonu yapılan YGS sınavının ardından vermeye başladı.

YGS sınavından adaylara dağıtılan kırtasiye malzemeleri Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından açılan stantlarla toplandı. Gençlik Merkezi tarafından toplanan kalem, silgi ve kalemtraş malzemeleri ilk olarak Necmi Hoşver Ortaokulunda dağıtıldı.

Düzce Gençlik Liderleri ve Gençlik Merkezi Sorumlusu Gülay Ercan, Necmi Hoşver Ortaokulunda öğrencilere kırtasiye malzemelerini verdi. Gençlik Merkezi Sorumlusu Gülay Ercan, “Genç Dönüşüm projesi kapsamında 350 adet kalem, silgi ve kalemtraş topladık. Gençlik Merkezi gönüllüsü arkadaşlarımız YGS sınavında stant açarak bu kırtasiye malzemelerini topladı. Bugün ilk olarak Necmi Hoşver Ortaokuluna geldik. Öğrencilerimizi mutlu etmek için Bakanlığımız böyle bir kampanya düzenledi.

Böylece kalemler sadece sınavlarda kullanılıp ziyan olmayacak” dedi.

Öğrencilerde hedeflerinin ablaları ağabeyleri gibi olmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA