Bursalı Sanatçıların Başkent Çıkarması

Bursalı sanatçılar, 28-30 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanı'nda eserlerini sergileyecek.

Bursalı Sanatçıların Başkent Çıkarması

Bursalı resim, hat, naht ve çini sanatçıları, eserlerini başkentte görücüye çıkaracak. İvedik Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanı'nda 3 gün sürecek olan sergiye Ankara’daki sanat camiası, sanayici ve sanayi kuruluşlarının üst seviyede yetkililerinin katılması bekleniyor. Sergi süresince sanat söyleşileri de yapılacağı bildirildi

Ressamlar Abdullah Çavuş, Hasan Mirza, Ertuğrul Topsakal, Ümran Topsakal, Hatice Altıparmak, M. Beşir Sırpça, Rafet Öztan, Şaban Okan, Yaşar Kutlu, hattatlar Avni İnci, Aynur Handan Temelöz, çini sanatçıları Ayten Didikoğlu, Mahmut Çalışkan, Serap Ereyli, İsmail Kaya, Asiye Çalışkan, Turgut Tuna, Şenbem Tuna, rölyef sanatçısı Meryem Temel, eserlerini Ankaralı sanatseverlerle buluşturacak.
Ressam Yaşar Kutlu, "Ankara Ostim’de Bursalı ve Ankaralı ressamlar olarak sergi açacağız. Bursa’nın sanat açısından da başkentimizden eksik olmadığını göstereceğiz. Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek arzusuyla hareket edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA