Basın Yayın Konya İl Müdürü Beyşehir'deki Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut, Beyşehir'de faaliyet gösteren basın yayın kuruluşları ile Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar'ı ziyaret etti.

Beraberindeki bir heyetle, ilçede yayın yapan yerel gazete, televizyon ve radyo gibi kuruluşları ziyaret eden Karabulut, ziyaretlerinde kurumun Konya'da yeni kurulduğunu ve yaklaşık 1,5 yıl gibi bir süredir faaliyet gösterdiğine dikkat çekti.

Konya ve ilçelerinde basında hizmet yapan radyo, televizyon, dergi, yerel gazete ve ajans temsilcileri ile basında hizmet eden kim varsa bu tür ziyaretlerle biraraya geldiklerini anlatan Karabulut, yapılan görüşmelerde Konya'da nelerin daha iyi yapılabileceği, yerel basının nasıl daha güçlendirilebileceği konularında istişare ettiklerini ve bunu hedefleyerek Beyşehir ilçesine de bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karabulut, Beyşehir'deki basın yayın kuruluşlarının kendilerine çok güzel bir evsahipliği yaptığını, kendileri için burada daha da güzelinin oturmuş bir basının, kaliteli hizmetlerin verildiğini görmek olduğunu belirterek, Beyşehir'e yakışacak şekilde çalışmaların olmasının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade etti.

Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Beyşehir Göl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şeref Yaşar da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken, bölgedeki basın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi, yerel basının yaşadığı sorunları aktardı.

Kaynak: AA