Emıtt'te İsparta'yı Tanıcı 6 Bin 500 Doküman Dağıtıldı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Isparta'yı tanıcı 6 bin 500 dokümanın dağıtıldığı bildirildi.

Isparta Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada Türkiye'nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük ve önemli turizm fuarı olan EMITT'in 24-27 Ocak tarihlerinde toplam 11 salonda 70 ülkeden yaklaşık 5 bin katılımcıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Fuara bu yıl toplam 315 metrekarelik alanda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak Isparta, Antalya ve Burdur illerinin ortak katılımın sağlandığının dikkat çekildiği açıklamada, Isparta adına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aksu Kaymakamlığı, Isparta, Eğirdir, Yalvaç ve Güneykent belediyeleri ile GÜLBİRLİK Genel Müdürlüğü'nün katıldığı belirtildi.

Fuarda, Isparta'nın tarihi ve turistik merkezlerinin yanı sıra önemli tarımsal faaliyetleri alanlarında yer alan gül ve elma üretimi hakkında katılımcılara bilgi verildiğini vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Fuarda Türkçe ve İngilizce Isparta gezi rehberi, Türkçe, İngilizce ve Arapça Isparta tanıtım broşürü, Eğirdir gezi rehberi, Türkçe İngilizce Yalvaç broşürü, 3 boyutlu fotoğraf albümü, St. Paul broşürü, 3 boyutlu magnet ve Isparta afişi olmak üzere toplam 6 bin 500 tanıtıcı doküman dağıtıldı.''

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA