Ak Parti İl Başkanlığı, Muhtaç Aileleri Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, berindeki partililerle Van'da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

İl Başkanı Abdullah Aras, yardımcıları Osman Türkmen, Selami Taşdemir ve Hamit Oflas ile Van'da bazı muhtaç aileleri ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberlerinde götürdükleri gıda paketlerini ailelere teslim eden Aras ve partililerin ilk adresi, Halilağa mahallesi Atatürk Kültür Parkı civarında bulunan Seyithan Atrak ailesinin evi oldu.

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yatağa bağlı kalan ve sürekli tedaviye muhtaç olan 7 çocuklu Atrak, ziyarete gelen Aras ve beraberindekilere teşekkür etti.

Atrak, durumundan ötürü çalışamaz olduğunu, devletten her türlü sağlık desteğini aldığını, ancak evde bakıcı maaşı bağlanması için başvurduğu yerlerden sonuç beklediğini ifade etti.

Maaş başvurusunu kesinlikle takip edeceklerini ve hızlandırılması için yetkililerle görüşeceğini dile getiren Aras, daha sonra aynı mahallede bulunan başka bir mağdur ailenin evine geçti.

70 yaşındaki Dilber Ortasaç ile 75 yaşındaki Celalettin Ortasaç çiftini yaşadıkları evde ziyaret eden Aras, çiftin yaşadığı sorunları dinledi.

Mahallede ziyaretinin ardından Aras, ailelerin sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.

Muhabir: Emre Ilıkan

Yayıncı: Berin Arslan Çetin
Kaynak: AA