Milletvekilleri İkizce’de İftar Yemeğine Katıldı

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, AK Parti İkizce Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldılar.

Milletvekilleri İkizce’de İftar Yemeğine Katıldı
Milletvekili Mustafa Hamarat, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kemal Ergün ile iftar programına geçmeden önce Ünye-İkizce yolunda yapılan yol çalışmalarını inceledi. Programdan önce ilçe merkezinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Hamarat’a İkizce Belediye Başkanı Birol Kaygı “Hoş geldiniz” diyerek yanına oturdu ve sohbete katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Ergün tarafından organize edilen ve Milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, İkizce Kaymakamı Ali Doğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam, KUMİMDER Başkanı Osman Yılmaz, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı iftar programı ilçe merkezinde gerçekleştirildi.

Yemekten sonra konuşan Kemal Ergün, katılımcılara teşekkür etti. Milletvekilleri İhsan Şener, Fatih Han Ünal ve Mustafa Hamarat da birer konuşma yaptılar. Hamarat yaptığı konuşmada, “ ‘Ben bir başkasına nasıl faydalı olurum, hizmet verebilirim’ diye düşünen insanlar topluluğu olarak buradayız. Onun için ben bu topluluğa katkısı bulunan bütün kardeşlerimizi tekrar kucaklayarak, nice böyle güzel topluluklardan mübarek saatlerde buluşmak üzere teşekkür ediyorum” dedi .
Kaynak: İHA