Kamer Genç: Baykal'ın da yolunu kessinler de görelim onları!

Kamer Genç canlı yayında "Baykal'ın da yolunu kessinlerde görelim!" deyince ortalık bir anda karıştı. Baykal'ın en ateşli savunucu Savcı Sayan jet hızıyla yayına bağlanıp Kamer Genç'e cevap verdi.

Kamer Genç: Baykal'ın da yolunu kessinler de görelim onları!
CHP'li Hüseyin Aygün'ün, PKK tarafından kaçırıldıktan Sonra serbest bırakılmasının yankıları devam ederken, ekranlardaki Hüseyin Aygün kavgası da bir türlü bitmek bilmiyor.
PKK tarafından alıkonulmasıyla Türkiye 'nin odağına oturan CHP 'li vekil Hüseyin Aygün Son olarak Ülke Tv 'de tartışma konusu olsu. Ülke Tv 'de yayınlanan “Sıra dışı” programına bağlanan CHP 'li Kamer Genç “Aygün 'ün 'Dağdaki genç arkadaşlar ' şeklindeki sözlerine yapılan eleştirilere tepki verdi.

BAYKAL 'IN DA YOLUNU KESERLER
Deniz Baykal ve muhalif grubun Hüseyin Aygün 'ün açıklamalarına tepki gösterdiğini hatırlatılması üzerine sinirlenen Kamer Genç “ 'Baykal ve bazı arkadaşların yolunu silahlı adamlar kessinler de görelim nasıl konuşuyorlar ' dedi.

KONUŞURKEN TEMENNİ DE Mİ BULUNACAĞIZ
Bu sözler üzerine canlı yayına bağlanan CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Savcı Sayan 'Ne yani, bundan Sonra aramızda konuşurken herkese inşallah senin de yolunu keserler gibi temennilerde mi bulunacağız ' sözleriyle Kamer Genç 'e tepki gösterdi.

BİRİLERİ SENARYO ÜRETİYOR
Programın ilerleyen bölümlerinde canlı yayına bağlanan Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar ise Aygün 'ün açıklamalarının çelişkili olduğunu öne sürerek 'Ya danışmanı senaryo üretiyor ya da Hüseyin Aygün ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE