Filistin Tarım Bakanlığı Heyeti Bolu'da

Filistin Tarım Bakanlığı heyeti Bolu'da incelemelerde bulundu.

Türkiye tarımını incelemek için Türkiye'ye gelen Filistin Tarım Bakanlığı heyeti, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Projeler Koordinatörü Tahsin Tüfekçi ve teknik ekibiyle birlikte Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Filistin Devleti Tarım Bakanlığı Planlama Bölüm Başkanı Haneen Bassam Mohammad Hijjawi başkanlığında Bolu'ya gelen heyet, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdal Kaya ve teknik personeliyle birlikte, kırsal kalkınma yatırımlarını destekleme projesi kapsamında destek alan kooperatif ve tarımsal işletmelere teknik gezilerde bulundu.

Kıbrıscık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Tavuk Gübresi Fabrikası ve Seben Haccağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Seben Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Soğuk Hava Deposu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulunan heyet, Bolu'daki tarihi ve turistik yerleri de gezdi.

Heyet başkanı Hijjawi, Bolu'ya hayran kaldıklarını ve burada kendilerine gösterilen yakın ilgi ve kardeşlikten dolayı memnun olduklarını belirterek, kendilerini yabancı hissetmediklerini bildirdi.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA