Şehitkamil’de Şampiyonlar Buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyespor Kulübünde Türkiye, Avrupa ve dünya derecesi elde eden sporcular onuruna verdiği yemekte şampiyonlar bir araya geldi.

Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyespor Kulübü çatısı altında futbol, basketbol, halkoyunları, vücut geliştirme, fitness, bilek güreşi, karate ve taekwondo branşlarında 2011- 2012 sezonunda seri şampiyonluklar elde ederek Gaziantep’in ve Türkiye’nin gururu olmayı başaran sporcuları ağırladı. Başkan Fadıloğlu, Gaziantep’te sporu tabana yaymayı hedeflediklerini belirterek, “Yaz ve kış spor okullarında, futbol akademisinde yüzme havuzu ve bayan spor merkezlerinde toplumun her kesimine farklı branşlarda nitelikli spor yapma imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Kaynaklar ve İmkânların el verdiği maksimum ölçülerde spora ve sporcuya destek veriyoruz” dedi.

Başkan Fadıloğlu, Elde edilen tüm başarılarda başarının asıl anahtarının amatör ruhla profesyonelce hareket etmek olduğunu, başarı elde eden tüm sporcuların ve bu başarılarda emeği geçen yönetici, idari ve antrenörlerinin kutlanılması, alkışlanılması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Fadıloğlu’nun başarılı sporcular onuruna verdiği yemekte şampiyonları yalnız bırakmayan Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, yeşil siyahlı kulüp sporcularının Türkiye, Avrupa ve Dünya’da elde ettikleri dereceleri memnuniyet ve gururla takip ettiklerini belirtti.

Tayyar, Gaziantep’te sporun gelişmesinde sportif tesis sayısının artmasında belediyelerin çok büyük bir rol oynadıklarını ve büyük bir sorumluluğun altına başarı ile imza ttıklarını sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA