5. Uluslararası Güzelyurt/ıhlara Yaz Sanat Akademisi Sona Erdi

Aksaray'da 1-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 5. Uluslararası Güzelyurt/Ihlara Yaz Sanat Akademisi kapanış töreninde katılımcı akademisyenler ve öğrenciler akademide ürettikleri eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Güzelyurt ilçesi çarşı meydanında gerçekleştirilen kapanış töreninde 30 akademisyen ve 100 öğrencinin on gün boyunca yaptığı eserlerden oluşan sergi ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Akademi hocalarının yaz sanat akademisini değerlendirdiği ve Panel Başkanlığını Güzelyurt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nuri Ünlü’nün yaptığı etkinliğin kapanış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Yıldız, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, Aksaray Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Necmettin Şahin, Aksaray Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Erşan Sever ve akademisyenler katıldı.

Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Yıldız konuşmasında katılımcı akademisyenleri ve öğrencileri tebrik ederek, akademinin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Kapanış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Yıldız ve Güzelyurt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nuri Ünlü Yaz Sanat Akademisi hocalarına ve öğrencilere katılım belgelerini verdi.

Katılımcı akademisyenler ve öğrenciler Yaz Sanat Akademisi'nden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecek yıl düzenlenecek olan akademiye de katılmayı istediklerini belirttiler .
Kaynak: İHA