DSİ Bölge Müdürü, Diyarbakır'ın 'fahri Hemşerisi' Oldu

Diyarbakır Devlet Su işleri (DSİ) 10. Bölge Müdürü Turkay Özgür’e, Hani ilçesine bağlı Gürbüz Belediyesi tarafından fahri hemşehrilik ödülü verildi.

Gürbüz Belediye Başkanı Cumali Çiçek ve meclis üyeleri beldelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Turkay Özgür’ü makamında ziyaret ederek plaket ve fahri hemşehrilik belgesini sundu.Başkan Çiçek, Bölge Müdürü Özgür'e hem Gürbüz ilçesine hem de bölgeye yaptığı katkılarından dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti Çiçek,” 1992 yılında kurulan belediyede ilk defa fahri hemşehrilik yönünde bir karar alındığını ve bu kararın 10 kişilik meclis üyelerinin ortak aldığı bir karar olduğunu” söyledi.

Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürü Turkay Özgür ise “Bugün benim en mutlu günlerimden biri, Hani ilçesinin şirin ve güzel olan Gürbüz beldesine yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı böylesi çok anlamlı bir hediyeyi vermeleri benim için bir şereftir. Hayatım boyunca bu hediyeyi en güzel yerlerde saklayacağımın sözünü veriyorum. Bende görevimin dışında fahri hemşeriniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Yaptığımız çalışmalar ile bölge halkının yüzünü güldürmek, halka bu projeleri mal etmek adına büyük bir gayret içindeyiz.” dedi.