Diyarbakır’da Bir Genci Öldürüp Yol Kenarına Attılar

Diyarbakır’da silahla taranarak öldürüldüğü belirlenen bir kişi yol kenarına atılmış halde bulundu.

Şahsın üzerinde Ömer Kalkan adına düzenlenmiş bir kredi kartı çıktı. Diyarbakır’ın Kocaköy – Lice kara yolunda sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bir ceset bulundu. Yola 3 metre uzaklıktaki ağaçlar arasında yüzüstü halde bulunan ceset için jandarmaya haber verildi.

Olay yerine kısa sürede gelen jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı, vatandaşları bölgeden çıkardı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay mahalline gelen sağlık ekipleri, cesedi almak istedi ancak jandarma olay yerine savcının geleceğini belirterek buna izin vermedi. Bölgeye gelen Kocaköy Cumhuriyet savcısı, iki saate yakın inceleme yaptı.

Jandarma savcının gözetiminde olay yeri inceleme çalışmalarını tamamladı. Yapılan incelemede, şahsın el, ayak ve göğüs bölgesine isabet eden kurşunlar yüzünden öldüğü anlaşıldı. Şahsın üzerinde kimlik bilgileriyle ilgili herhangi bir belge bulunamadı.

Cebinde Ömer Kalkan adına düzenlenmiş bir kredi kartı çıktı. Şahsın Ömer Kalkan olup olmadığı yapılacak incelemelerden sonra ortaya çıkacak. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi .