AA, Otomotiv Devinin Bilgi Ekranında

Anadolu Ajansı'nın 100. kuruluş yıldönümü hedefleri kapsamında yaptığı atılımlara, Daimler Mercedes otomobillerin bilgilendirme ekranlarında AA haberlerinin yer alması da eklendi.

Uygulamayla dünyanın herhangi bir yerindeki Daimler Mercedes sürücüsü, Türkçe haber okumak istediğinde AA'nın haberlerina anında ulaşabilecek.

Teknik altyapısıyla ilgili Airmotion firmasıyla bir süredir yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından dün itibariyle hizmete giren uygulamayla, birçok mecraya içerik sağlayan AA artık otomotiv sektörüne de içerik sağlamaya başladı. Uygulamayla Japonya'dan Brezilya'ya, Norveç'ten Malezya'ya kadar dünyanın herhangi bir yerindeki Daimler Mercedes sürücüsü, Türkçe haber okumak istediğinde AA'nın haber ve fotoğraflarını görebilecek. Airmotion firmasıyla diğer büyük otomotiv şirketlerinin bilgi ekranlarında da AA haberlerinin yer alması için görüşmeler sürerken, uygulamayla özellikle yurt dışında yaşayan Türkler otomobil kullanırken bile Dünya ve Türkiye gündeminden haberdar olabilecek.
Kaynak: AA