Yetenekler Bursa'da Yarıştı

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının yarı final çekimlerine ev sahipliği yaptı.

Yetenekler Bursa'da Yarıştı
Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Merinos AKKM, Türkiye'nin en önemli kültür, sanat ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı programın yarı final çekimleri, binlerce Bursalının katılımıyla Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yurt dışından ve yurt içinden gelen 50'ye yakın yarışmacının hünerlerini sergilediği çekimler, 2 gün boyunca 4 seans halinde yapıldı. Daha önce 2 kez daha Merinos AKKM'deçekimleri yapılan yarışmada yetenekler, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan oluşan jürinin beğenisini kazanmaya çalıştı. Son kararı ise yine salonu dolduran Bursalılar verdi.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen tesisin her gün farklı etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi.

Bursalılar adına Merinos AKKM'yi en iyi şekilde işlettiklerini belirten Pala, her gün binlerce kişiyi tesislerde ağırladıklarını hatırlattı.
Kaynak: İHA