Evlilik Yıl Dönümlerini 4 Yılda Bir Kutlayacaklar

Dört yılda bir 29 çeken Şubat ayı, bir çok insan için özel anlam taşıyor.

29 Şubat´ta evlenenler 'özel olması' nedeniyle 4 yılda bir gelen bugüne rağbet gösteriyor. İşte bu çiftlerden birisi de Murat Tosunoğlu ve Fatma Gül Tosunoğlu. Evlenme tarihi için 29 Şubat'ı seçen çifti bugün evlenen diğerlerinden ayıran bir yönleri de soyadlarının aynı olması.

Soy isimleri de Tosunoğlu olan çift, 4 yıl önce 29 Şubat'ta İzmir'de bir konferansta tanıştı. Konferansta isimleri anons edilen ikili, soyadlarının da aynı olduğunu görünce birbiriyle tanışırlar. İkisi de mühendis olan çift, evlenmeye karar verirler. Çift, bu evliliklerini özel bir günde olması için dört yılda bir gelen 29 Şubat'ta denk getirdiler.

Fatmagül Tosunoğlu ve Murat Tosunoğlu, Eskişehir Merkez Odunpazarı ilçesi düğün salonunda hayatlarını sade bir nikah töreni ile birleştirdi. Hayatlarını Bursa 'da sürdürecek olan çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Fatma Gül Tosunoğlu, '29 Şubat 2008'de Murat Tosunoğlu ile tanıştık ve bugünün anısı olarak da 29 Şubat'ta evlenmeye karar verdik, bu nedenle çok mutluyuz. Murat Tosunoğlu ise tanışmamızın 4. yılında evlendik. Evliliğimiz özel bir günde olsun istedik. Bu nedenle de 4 yılda bir denk gelen 29 Şubat 2012 tarihinde evlendik. Bu bağlamda da evlilik yıl dönümümüzü 4 yılda bir kutlayacağız. Böylece evlilik yıl dönümümüz daha özel olacak. ' diye konuştu.


Gelin ve damadın yakınları ise böyle özel bir tarihe getirilen evlilik merasiminin kendilerinin de hoşuna gittiğini ifade ederek, çifte ömür boyu mutluluklar getirmesini diledi.