Bayramın Üçüncü Günü Kaybolan 5 Yaşındaki Çocuktan Haber Alınamıyor

Antalya’da bayramın üçüncü günü parkta ablasıyla oynadığı sırada kaybolan 5 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor.

Bayramın Üçüncü Günü Kaybolan 5 Yaşındaki Çocuktan Haber Alınamıyor

İsmail Kurt ve Nuriye Köklü çiftinin 5 çocuğundan Serkan Kurt, bayramın üçüncü günü saat 16.00 sularında ablası Berivan Kurt ile birlikte Kanal Mahallesi Şehit Komando Onbaşı Aşur Doğan Parkı'nda oynarken kayboldu.
Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti; Eşi İsmail Kurt’tan boşandıktan sonra Antalya’da yaşamaya başlayan Nuriye Köklü, aynı mahallede bulunan lokantada garson olarak çalışmaya başladı. Annesiyle birlikte yaşayan 5 çocuktan Serkan Kurt, bayramın üçüncü günü ablasıyla evlerinin önünde bulunan parka indi. Bir süre arkadaşlarıyla birlikte oynayan Serkan Kurt, ablasının yanında bulunmadığı sırada birden ortadan kayboldu. Kardeşini parkta göremeyen abla Berivan, diğer çocuklara Serkan'ı sordu. Ancak küçük Serkan’dan haber alamayan Berivan Kurt, durumu kardeşleri ve annesine haber verdi. Mahallede kısa bir süre çocuğunu arayan anne Nuriye Köklü, Serkan Kurt’un izine rastlayamadı. Anne Köklü, durumu polise haber verdi. Polisin incelemelerinde de Serkan Kurt’tan henüz bir haber alınmadı.
Kardeşini elektrik direkleri ve duvarlara fotoğraflı ilanlar yapıştırarak arayan ağabey Erkan Kurt (18), kardeşinin bir gün geri döneceğine inandıklarını söyledi. Görenlerin kendilerine haber vermesini isteyen ağabey Kurt, “Çok acı. İçimiz yanıyor. Bir gün döneceğini sanıyoruz. Dönmeyecek diye umutsuzluğa kapılıyoruz. Ne olur Allah aşkına ne olur dönsün. Burada parkta oturakta kayboldu. Bayramda kayboldu. Kardeşime ‘çıkmayın dışarıya, ne olur ne olmaz diye oturun evde' dedim. Kardeşim parkta oynadığı sırada biri götürmüş.” diye konuştu.