Kavak Yelleri 166. Bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri ilk olarak İzmir Seferihisar'da başlayan dizi daha sonra İstanbul'a transfer oldu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği dizi her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenmeye başladı.

Kavak Yelleri 166. Bölüm özeti ve fragmanı
Kavak Yelleri dizisinin 166. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mine, Deniz’e içindekileri haykırıyor

Deniz’in, kızı Derya’nın doğum günü partisine gelmesiyle ortam gerilir. Mine, içinde biriktirdiği her şeyi Deniz’e haykırır. Deniz üzgün, pişman ve kırgındır. Aslı, Mine’yi yumuşatmaya çalışır. Mine, Deniz’le görüşmeyi kabul eder. Deniz’in içinde bir umut yeşerir. Mine’nin niyeti ise çok farklıdır. Deniz ile Mine otelde buluştuklarında Derya tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalır.

Aslı, oğlu Efe’yi sünnet ettirmenin derdindedir. Küçük Efe sünnet olmaktan korkar. Güven onu ikna etmek için elinden geleni yapar.

Aslı, Mine, Güven ve diğerleri Metin’in hayalindeki balık restoranını açarlar. Güven, barınakta yaşayan Öykü’yü göndermek istedikçe, Öykü, orada kalabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. İkili bir iddiaya girer. Öykü iddiayı kazanırsa barınakta kalmaya devam edecektir. Bununla birlikte kaçtığı geçmişi de Öykü’nün peşini bırakmaz. Mine, gecenin bir yarısı, Derya’yı yanında bulamayınca panikler. Peki, Derya nerede?

Bir grup genç arkadaşlar arasındaki ilişkileri konu alan dizi bazen güldürürken bazen de yaşanan trajik olaylardan ötürü seyirciyi hüzünlendiriyor