Aşk Bir Hayal 74. Bölüm fragmanı ve özeti

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç'ın paylaştığı Aşk Bir Hayal dizisi aynı gün ve aynı saatinde ATV ekranlarına geliyor. Yine soluksuz olarak izlenecek dizide neler yaşanacağı ise merak konusu işte yeni bölümden ipuçları.

Aşk Bir Hayal 74. Bölüm fragmanı ve özeti
Aşk Bir Hayal 74. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Bir Hayal 74. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyenleri tarafından beğeni topladı. Aşk Bir Hayal 74. Bölümünde neler olacak. Aşk Bir Hayal 74. Bölüm inanılmaz olaylar meydana geliyor. Aşk Bir Hayal 74. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da.

Aşk Bir Hayal dizisnin 74. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Altay'ın yürüyemeyecek olmasına sevinen Miran'ın, başladığı işi yarım bırakmaya hiç niyeti yoktur, Asmin'i telefonla arayarak sürekli taciz eder. Miran, akan kanların ancak Asmin'in ona gelmesi sureti ile duracağını söyler.

Miran'ın adamları Altay'ın hemşiresini kaçırır. Yerine, sahte hemşire gönderirler. Reşo evden kaçmak ister, fakat yakalanır. Miran ceza verir.

Çocuk iyice çığırından çıkmıştır, babasından nefret etmektedir. Yürüyemediği için yaşama cesaretini, ümidini kaybeden Altay, Asmin'in üzülmemesini ister. Sonunda intihar etmeye kalkar…