Başkan Taşcı'dan Teşekkür Ziyareti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce bıçaklı saldırıya uğrayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, hayati tehlikeyi atlatmasında önemli rol oynayan Beyşehir Devlet Hastanesi doktorlarına teşekkür etti

Başkan Taşcı'dan Teşekkür Ziyareti
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce bıçaklı saldırıya uğrayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, hayati tehlikeyi atlatmasında önemli rol oynayan Beyşehir Devlet Hastanesi doktorlarına teşekkür etti.
Halen istirahatte olan Taşcı, Beyşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Başhekim Op.Dr. Ali Çelik'i makamında ziyaret eden Taşcı burada kendisine ilk müdahalede bulunan genel cerrahi uzmanı Op.Dr. Ali Ceran, Opr.Dr. Hilmi Güngör, diğer doktor ve hastane idarecilerine teşekkür etti.
Hastane yönetimi ve ameliyatı gerçekleştiren Beyşehir Devlet Hastanesinin Genel Cerrah uzmanları Ali Ceran ve Hilmi Güngör'ün risk alarak kendisini hayata döndürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Taşcı, "Öncelikle ortaya koyduğunuz bu üstün başarıdan dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum. Beyşehir Belediye Başkanı sıfatı ile de hastanemizle gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Burada bana yapılan doğru ve akılcı müdahaleyi Konya'da tedavi gördüğüm süreç içerisinde Sayın Valimiz Aydın Nezih Doğan'ın da bulunduğu ortamda çok kez konuştuk. Beyşehir Devlet Hastanemiz hem hekim kadrosu ile hem yönetim anlayışı ile hem de ameliyathanedeki kadromuzla bu operasyonda çok büyük bir başarı elde etti. Bu kadar kaliteli hekim kadrosunu Beyşehir'den bırakmayacağız" dedi.