Sobadan Zehirlenen Anne Ve 2 Çocuğuna Okulda Tören

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ile 2 çocuğu, köydeki ilköğretim okulu bahçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ile 2 çocuğu, köydeki ilköğretim okulu bahçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Reyhanlı ilçesine bağlı Varışlı köyündeki evlerinde zehirlenerek hayatını kaybeden anne Meral Üre (30) ile çocukları Nedva (8) ve Bilal'in (5) cenazeleri sabah saatlerinde yakınları tarafından Antakya Belediyesi Mezarlık Kompleksi morgundan alınarak Varışlı köyüne getirildi. Varışlı Köyü İlköğretim Okulu'nun bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından traktör römorkuyla mezarlığa götürülen cenazeler burada gözyaşları arasında defnedildi.
TIR şoförü olarak çalışan ve Dubai'de seferde bulunan 34 yaşındaki baba Hüseyin Üre ise cenaze törenine yetişemedi. Cenaze sırasında baba Üre'nin Suudi Arabistan'da olduğu öğrenildi.
Dün sabah okula geldiklerinde arkadaşları Nedva'nın öldüğü haberini alan Varışlı İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrencileri cenazenin ardından arkadaşlarının sırasına çiçek bıraktılar. Nedva'nın resmini çizen arkadaşları resmin üzerine "Nedva seni çok seviyorum" diye yazdılar.
Bu arada, olayda baygın halde yatarken bulunan ve hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki Tahir ve 4 yaşındaki Yıldız'ın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Geçen hafta Hatay'ın Samandağ ilçesinde de bir anne ile 2 oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.