Marmaris'teki Ufuk Koleji'nin Yeni Müdürü Hüsamettin Önder Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Ufuk Koleji'nin eski müdürü Mustafa Duyar'ın Çanakkale'ye atanması üzerine, yerine Kütahya'dan 18 yıldır eğitim camiası içinde bulunan Hüsamettin Önder atandı.

Marmaris'teki Ufuk Koleji'nin Yeni Müdürü Hüsamettin Önder Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
Önder, Marmaris'in görsel ve yazılı basını ile tanışmak için bu sabah okul da bir kahvaltı düzenledi.
Kahvaltıda Okulun Müdür Yardımcısı Talat Türker, Şirket Müdürü Berattin Halit Tokuç'ta yer aldı.
Hüsamettin Önder düzenlenen kahvaltıda kendini tanıtarak; "22 Şubat 1970 Denizli doğumluyum, evliyim ve 3 çocuk babasıyım. 18 yıldır etiğim camiası içinde bulunuyorum. Marmaris'e Kütahya'dan geldim. Benden evvel bu okulun müdürü Mustafa Duyar beyle ilişkilerinizin, saygı ve sevginizin üst düzeyde olduğunu öğrendim. Karşılıklı yaşanan bu duygular beni çok memnun etti. İnşallah aynı duyguları bizlerde karşılıklı duyar ve yaşatırız" dedi.
Önder, basın mensuplarını okulun ana sınıf ve 1. sınıflarını gezdirdi.Önder, yaptığı açıklamada, "Okulumuzda 333 öğrenci eğitim görüyor. 30 kadrolu öğretmenimiz var. Her sınıftan ikişer tane var. Okulumuzda sosyal aktiviteler çok yer veriyoruz. Öğrencilerimize sporun her dalını yaptırmaya çalışıyoruz. Oklumuz bugüne kadar girdiği yarışmalarda çok üstün dereceler elde etti. Müzemizde bulunan ve kazanılan kupa ve madalyalar göğsümüzü kabartmaktadır. Çocuklarımızı Cumhuriyet, Atatürk, vatan ve millet sevgisiyle yetiştirmeye özellikle gayret ediyoruz. Onları yarın büyüdüklerinde ailesine, vatanına ve milletline hayırlı birer yetişmiş evlat olarak görmek istiyoruz" diye konuştu.