Bulgurcu esnafından Başkan Başer'e teşekkür ziyareti

Yozgat'ta geçen hafta çadırda satış yapmaktan kurtularak dükkanlarına kavuşan bulgurcu esnafı Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret etti.Yozgat Beled

Yozgat'ta geçen hafta çadırda satış yapmaktan kurtularak dükkanlarına kavuşan bulgurcu esnafı Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret etti.Yozgat Belediyesi Meclis Salonu'nda bulgurcu esnafını kabul eden Belediye Başkanı Yusuf Başer, ziyaretlerinden dolayı bulgurcu esnafına teşekkür etti.

Başkan Başer, bulgurcu esnaflarının mağdur olamaması için Belediye Hali içersinde dükkanlarına kavuştuklarını belirterek, "Belediye Halinin daha da işlerlik kazanmasını sağlamak amacı ile bulgurcu esnafımızı buraya taşıdık. En kısa zamanda inşallah peynirci esnafımızı da buraya taşıyacağız. Buranın bu yeni dükkanların faaliyete geçmesi ile daha bir hareketlilik yaşanacak. Şuan için yeni taşınılması dolayısıyla belki eksiklerimiz olabilir. Fakat en kısa sürede buranın eksiklerini gidereceğiz." dedi.

Belediye olarak amaçlarının proje yapmak olduğunu ifade eden Başkan Başer, "Bizim gündemimizde Yozgat ve Yozgat'la ilgili projeler var. Un pazarındaki peynirci esnafımızın da halimize taşınmasıyla boşalan bu alanla ilgili yeni bir proje yapıyoruz. Buradaki binaların dışına giydirme yapılarak, çok güzel bir görüntüye kavuşacak." diye konuştu.

Konuşmanın ardından peynirci esnafları tarafından Başkan Başer'e çiçek takdimi yapıldı. Başkan Başer, bulgurcu esnafının yeni dükkanlarına taşınmasından dolayı düzenledikleri kurban kesimine katılarak hayırlı, uğurlu olsun temennisinde bulundu.