Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Polis Eşleri Toprağa Verildi

Bitlis'te dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis eşlerinden Nuray Dilek ve Melike Durabi, Bitlis'te toprağa verilirken, Özlem Molkoç ile Dilek Çınar ise memleketlerine gönderildi

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Polis Eşleri Toprağa Verildi
Bitlis'te dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis eşlerinden Nuray Dilek ve Melike Durabi, Bitlis'te toprağa verilirken, Özlem Molkoç ile Dilek Çınar ise memleketlerine gönderildi.
Bitlis-Tatvan kara yolunda dün geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden polis eşlerinin cenazeleri, Bitlis'in Güroymak ilçesi Erentepe Mahallesi'nde bulunan Abdurrahman El-Taği Mezarlığı'na getirilerek toprağa verildi. Erentepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınan Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Durabi'nin eşi, 4 çocuk annesi Melike Durabi ile polis memuru Ali Dilek'in eşi, 2 çocuk annesi Nuray Dilek, okunan dualarla toprağa verildi. Vasiyetleri üzerine Bitlis'in Güroymak
ilçesinde toprağa verilen Melike Durabi ve Nuray Dilek'in taziyeleri de Erentepe Mahallesi'nde kurulan taziye evinde kabul ediliyor. Cenaze sonrası kabrin başında diz çöken Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Durabi ve çocukları uzun süre gözyaşı döktüler.
Cenaze törenine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis milletvekilleri Zeki Ergezen, Vahit Kiler ile Cemal Taşar, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, belediye başkanları ve çok sayıda polis ile vatandaşlar katıldılar.
Aynı kazada hayatını kaybeden bir çocuk annesi Özlem Molkoç'un, memleketi olan Amasya'nın Göynüçek ilçesinde ve 2 çocuk annesi olan Dilek Çınar'ın ise Antalya'nın Manavgat ilçesinde defnedileceği belirtildi.