Eurovısıon 2011 Temsilcisi Belirlendi- Eurovision 2011 yüksek sadakat

Türkiye'yi Almanya'da yapılacak Eurovision 2011 Şarkı Yarışması'nda Yüksek Sadakat grubu temsil edecek. Eurovısıon 2011 Temsilcisi Belirlendi- Eurovision 2011 yüksek sadakat şarkısı nedir? Eurovısıon 2011 Temsilcisi Belirlendi- Eurovision 2011 yüksek sadakat...

Eurovısıon 2011 Temsilcisi Belirlendi- Eurovision 2011 yüksek sadakat
Türkiye'yi Almanya'da yapılacak Eurovision 2011 Şarkı Yarışması'nda Yüksek Sadakat grubu temsil edecek.

TRT'de yılbaşı nedeniyle yayınlanan özel eğlence programında, Türkiye'yi 2011 yılında Almanya'da yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında 'Yüksek Sadakat'grubunun temsil edeceği bildirildi.


Yüksek Sadakat FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yüksek Sadakat VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

YÜKSEK SADAKAT VİDEO-1 İÇİN TIKLAYINIZ

Eurovision 2010 Lena (Satalite) - Manga( We Could Be The Same)

Eurovision 2010 Şarkı Yarışmasında, Lena'nın seslendirdiği parçayla birinciliği elde eden Almanya, 56. Eurovision Şarkı Yarışmasına ev sahipliği yapacak

EUROVİSİON 2011 TEMSİLCİMİZ YÜKSEK SADAKAT

56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Yüksek Sadakat Grubu temsil edecek. Bu yıl Almanya’da gerçekleştirilecek 56. Eurovision Şarkı Yarışması'na Yüksek Sadakat Grubu ile gideceğiz. İnternet sitesinde kamuoyu yoklaması da yapan TRT, 2011 yeni yıl kutlamalarında Eurovision Şarkı Yarışması finalinde Türkiye'yi temsil edecek kişiyi canlı yayında açıkladı. Yüksek Sadakat Grubu Eurovision'da Türkiye'yi temsil edeceği şarkıyı belirleyecek. Şarkıya kamuoyuna tanıtılmasının ardından klip çekilecek.

42 ülkenin katılmasının beklendiği Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı final kuraları Mart ayında yapılacak delegasyon toplantısında çekilecek. 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 10 Mayıs ve 12 Mayıs 2011, final ise 14 Mayıs 2011'de Almanya’nın başkenti Düsseldorf’da yapılacak. İtalya 14 yıl aradan sonra yeniden katılacaktır. San Marino 2 yıl aradan sonra tekrar katılacaktır. Macaristan 1 yıl aradan sonra tekrar katılacaktır. Yarışmanın sunuculuğunu Anke Engelke , Judith Rakers ve Stefan Raab yapacaktır.

Tüm Türkiye ve Avrupa'nın birçok ülkesinde ilgiyle izlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı 2010 yılında genç Alman şarkıcı Lena kazanmıştı. Eurovizyon 2011'de ülkemizi temsil edecek sanatçının adını sitemizin ana sayfasından öğrenebilirsiniz.

2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Tarkan'ın Türkiye'yi temsil edeceği iddia ediliyor. Kesin açıklama bu akşam TRT ekranlarına olacak. 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi kim temsil edecek? 2011 Eurovision temsilcimiz bu gece açıklanıyor.

Bu gece yılbaşı için TRT 1 ve TRT Müzik'te iki ayrı Özel Program hazırlayan TRT'nin TRT 1 Yılbaşı Özel programı konukları arasında Mustafa Ceceli, Sıla, Kubat, Şevval Sam, Hüsnü Şenlendirici, TRT Müzik Yılbaşı Özel programında eski TRT Yılbaşı programlarının özel anlarından kolaj bir şov olacak, kolajda yer alacaklar ise: Tarkan, Emel Sayın, Sezen Aksu, Muazzez Abacı, Sibel Can, Funda Arar, Zara ve Zeki Müren olacak. Programda yalnızca temsilci açıklanacak, şarkının seçim prosedürünün geleneksel (temsilcinin 3 şarkı hazırlayıp, TRT ve sanatçının ekibinin Eurovision'a en uygun şarkıyı seçmesi) yöntemle yapılması bekleniyor.

Eurovision Türkiye'nin TRT kaynaklarından edindiği bilgiye göre Tarkan 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi Almanya'nın Düsseldorf kenti'nde temsil edeceği iddia ediliyor. Yıllardır kendisine sunulan teklifleri geri çeviren megastar Tarkan,2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda TRT'ye "evet" diyecek mi?. Şuan anlaşmayı ekibiyle inceleyen sanatçı'nın şarkı çalışmalarına çoktan başladığı tahmin ediliyor. Bu gece TRT tarafından canlı olarak yapılacak anons çerçevesinde Eurovision severlerinde talepleri doğrultusunda ulusal şarkı seçimi finali yapılması da gündemde.