Boğaz'da 'Fenerli' düğün

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Volkan Demirel ile 2009 Belçika Güzeli Zeynep Sever, dün akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle evlendi. Çiftin düğününe sporun yanı sıra siyaset ve sanat camiasından ünlü isimlerin de b...



Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Volkan Demirel ile 2009 Belçika Güzeli Zeynep Sever, dün akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle evlendi. Çiftin düğününe sporun yanı sıra siyaset ve sanat camiasından ünlü isimlerin de bulunduğu 650 davetli katıldı


Sarı-lacivertli futbolcu Volkan Demirel, dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen nikah töreninde, 2 yıldır birlikte olduğu Zeynep Kübra Sever ile yaşamını birleştirdi. Düğünde Volkan-Zeynep çiftinin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş  kıyarken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım damadın, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç da gelinin şahitliğini yaptı.

YILDIRIM İMZAYA ŞAMPİYONLUK SÖZÜ
Kadir Topbaş nikahı kıyacağı sırada Aziz Yıldırım'a, 'Siz de şahitlik eder misiniz?' diye sordu. Bunun üzerine Yıldırım, 'Tabii ki ederim fakat bir şartım var. Eğer Fenerbahçe'yi şampiyon edeceğine söz verirse' diyerek espri yaptı. Salondakiler kahkahaya boğulurken Topbaş, 'Kimse alınmasın, gücenmesin, ben de başkana katılıyorum' dedi.

DÜĞÜNE ÜNLÜ YAĞDI
Geceye, Fatih - Fulya Terim, Acun Ilıcalı, Arda Turan - Sinem Kobal, Emre - Tuğba Belözoğlu ve Selçuk Şahin - Alexandra Loizou gibi spor ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Ömer KARAHAN