SP Gençlik Kolları'ndan şehit ailesine ziyaret

Saadet Partisi (SP) Samsun Gençlik Kolları heyeti, Halkalı saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Boşnak'ın Bafra'daki ailesini ziyaret ederek başsağ

  Saadet Partisi ( SP ) Samsun Gençlik Kolları heyeti , Halkalı saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Boşnak ' ın Bafra ' daki ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi . Ziyarette Şehit babası " Ordudan üst düzey yetkililer bizi yalnız bırakmadı . Ancak sizlerin dışında siyasi partilerden hiç kimse bizlere taziye ziyaretinde bulunmadı . Bu ziyaretiniz bizi çok mutlu etmiştir . Allah sizlerden razı olsun . " dedi .

SP İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Okutan , beraberliğindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bafra ' ya geldi . Önce İstanbul Halkalı ' da teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Boşnak ' ın ailesini ziyaret eden Okutan , daha sonra partisinin Bafra Gençlik Kolları Teşkilatı ' na geldi . Burada bir konuşma yapan Okutan , gençlik kollarının yaz etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği piknikle ilgili istişarelerde bulunduklarını söyledi . Okutan , " 11 Temmuz ' da gerçekleştireceğimiz İktidara Yürüyüş Kongresi ' nin akabinde bu piknik faaliyetimiz gerçekleşecektir . Bunun dışında Saadet Partisi Samsun İl Gençlik Kolları olarak yine yaz etkinlikleri kapsamında yapmayı planladığımız ve tüm ilçe teşkilatlarımızın katılacağı halı saha turnuvamız da bu Pazar itibarı ile inşallah başlayacaktır . Piknik ve halı saha turnuvası ile başlayacak yaz etkinliklerimiz buna benzer faaliyetlerle yaz boyu devam edecektir . Bu bağlamda Bafra Gençlik Kollarımıza yapacak oldukları faaliyetlerde başarılar diliyoruz . Ve Samsun Gençlik Kolları olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bildiriyoruz . " dedi .