Ak Parti Malatya Teşkilatı Halk Günü Uygulamasına Devam Etti

AK Parti Malatya Teşkilatı halk günü uygulamasına devam etti.

  Halk günü uygulamasının nöbetçi vekili İhsan Koca idi . Koca , vatandaşların sorunlarını dinlemeden önce bir basın açıklaması yaptı . İsrail ' in Gazze ' ye yardım götüren gönüllere yaptığı saldırıyı kınayan Koca , " İsrail ile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak " dedi .
Koca , 32 ülke insanına İsrail Devleti ' nin gaddarlık sergilediğini savunarak , " Melun saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah ' tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum . Ayrıca İskenderun ' da terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize de Allah ' tan rahmet ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum . Bundan sonra İsrail , eskisi gibi davranamayacak . Çünkü artık karşılarında haksız olduklarını ifade eden insanlar var . Başbakanımızda haksız olduklarını tüm dünyaya açık bir şekilde ifade
etti . Başbakanımız bu dik duruşuyla İsrail devletinin bölgesinde istediği gibi at koşturamayacağını gösterdi . Bunun yanında hukuki , diplomatik ve ticari anlamda da gereken yapılacak . İsrail hükümetiyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak " diye konuştu .