Salihli İnşaatçılar Odası'nda Devir Teslim

Salihli İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Davut Dilek, mazbatasını eski Başkan Tuncay Aydın'dan aldı.

Salihli İnşaatçılar Odası'nda Devir Teslim
  Oda binasında gerçekleştirilen törene İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası eski Başkanı Tuncay Aydın , mevcut Başkan Davut Dilek , yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı . Törende konuşan mevcut Başkan Davut Dilek ; " Bu genel kurulda esnaf ve sanatkarlar bize teveccüh gösterdi ve seçti . Tabii ki güvendi bize . Yönetim ve denetim kurulu olarak her zaman esnafın ve sanatkarın yanındayız . Bu güvene layık olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz . Demek ki esnaf bize çok güvenmiş , bizde bu güvene layık olmak üzere elimizden gelen her şeyi yapacağız . " dedi . Seçimlerde yeniden aday olmayarak yerini yeni başkana devreden Tuncay Aydın ise ; " Görev yaptığım süre içerisinde benimle beraber olan yönetim ve denetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımıza , üyelerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim . Yeni seçilen yönetime de görevlerinde başarılar dilerken , her zaman yanlarında olacağımı bilmelerini isterim . " diye konuştu .
Konuşmaların ardından Davut Dilek odaya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı eski Başkan Tuncay Aydın ' a teşekkür plaketi verdi .