Ak Parti'den Milli Eğitim Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ve İl Genel Meclis Üyesi Oktay Bakır Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Sadun Kılınç'ı makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi

  AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ve İl Genel Meclis Üyesi Oktay Bakır Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ' ne yeni atanan Sadun Kılınç ' ı makamında ziyaret ederek , yeni görev yerinde başarılar diledi .
Malatya ' nın Akçadağ ilçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken Kahta ' ya Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sadun Kılınç ' a tebrik ziyaretleri başladı . AK Parti Kahta ilçe Başkanı Reşat Turanlı ve İl Genel Meclis Üyesi Oktay Bakır da Sadun Kılınç ' ı ziyaret ederek , başarı diledi . İktidar partisinin yatırımlarından Kahta ' nın eğitimine de pay sağlamak için gerekenlerin yapılmasını isteyen Sadun Kılınç , Kahtalı olduğu için sorunları daha iyi görüp en iyi şekilde çözeceğini ifade etti .
İktidar Partisi olarak eğitim konusunda kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını belirten Turanlı ise ; " Hükümetimizin Kahta eğitimi için yaptığı yatırımları hepimiz gördük . Bu yatırımlar tabi ki sadece eğitimle sınırlı değil ama bizim için eğitim öncelik verilmesi gereken bir sorundur . Bu yüzden biz hükümet olarak her bölgede eğitimi önemsiyoruz ve bu yönde adımlar atıyoruz . Son dönemlerde yapılan hizmetlerle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadun Kılınç ' ın da göreve başlaması aynı
döneme denk geldiğinden kendisi için zor ama bir o kadar da keyifli bir dönemin başlangıcı olmuştur . Meslek hayatı boyunca Sincik ve Akçadağ ' da yaptığı hizmetleri yakından takip ettik , bunların hepsi kendisi için tabi ki önemlidir ama Kahta için yapacakları ona farklı bir mutluluk verecektir diye düşünüyorum . Kendisinin Kahta ' ya gelmesi bizim için büyük bir kazançtır . Biz bunu sonuna kadar hizmet için değerlendireceğiz . Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum " dedi .