Kadekon'dan Çorum'da Bilgilendirme Toplantısı

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından 5-9 Mayıs'ta İzmir'de düzenlenecek olan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi'ne ilişkin Çorum'da ön bilgilendirme toplantısı yapıldı

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından 5-9 Mayıs'ta İzmir'de düzenlenecek olan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi'ne ilişkin Çorum'da ön bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan toplantıya KADEKON Genel Başkanı Hızır Mürtezaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Özüdoğru, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Baro Başkanı Mahmut Bayatlı, konfederasyon yetkilileri, Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı üyeler ve iş adamları katıldı. KADEKON Genel Başkanı Mürtezaoğlu, konfederasyon olarak İzmir'de yapacakları kurultay ve sergi şöleninin en kapsamlı organizasyonlardan birisi olacağını
söyledi. Yapılacak kurultayın Karadeniz Bölgesi'nin tanıtılması, sosyal ve kültürel bütünlüğünün başka bölgelere aktarılması adına çok önemli bir adım olduğunu ifade eden Mürtezaoğlu, Çorum'un da Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi'ne katılarak hem bölgede tanıtımına hem de kalkınmasına katkı sağlayarak destek verilmesini istedi.
"Karadeniz gelişecekse topyekün gelişir" diyen Mürtezaoğlu, dünyada hiçbir kentin tek başına gelişemeyeceğini dile getirdi.
Mürtezaoğlu'nun konuşmasının ardından fuar organizasyonunun Müdürü Serhan Önür, Karadeniz'den 18 ilin katılacağı fuar hakkında katılımcılara bilgi verdi.