Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'na Olimpiyatlarda Gümüş Ve Bronz Madalya

İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen TÜBİTAK 2010 Ulusal ve Uluslar arası Bilim Olimpiyatları'nda Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'ndan iki öğrenci üstün başarı elde etti

Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'na Olimpiyatlarda Gümüş Ve Bronz Madalya
İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen TÜBİTAK 2010 Ulusal ve Uluslar arası Bilim Olimpiyatları'nda Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'ndan iki öğrenci üstün başarı elde etti. Özel Nilüfer İlkbahar İlköğretim Okulu öğrencisi Fatih Kaleoğlu Türkiye ikincisi olurken, Özel Nilüfer Fen Lisesi öğrencisi Özgür Şeker ise üçüncülüğü elde etti.
TÜBİTAK 2010 Ulusal ve Uluslararası Bilim Olimpiyatları sonuçlandı. Ankara'da yapılan olimpiyatlarda Bursa'yı Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'ndan Mahmut Sait Okyay, M. Fatih Yavuz, Abdullah Olgun, Fatih Kaleoğlu, Özgür Şeker, Ahmet Seman Yeşilçimen adlı öğrenciler temsil etti.
İlköğretim Matematik Olimpiyatının 2. Aşama Sınavında Bursa'yı temsil eden iki Nilüfer Koleji öğrencisinden biri olan Özel Nilüfer İlkbahar İlköğretim Okulu öğrencisi Fatih Kaleoğlu, gümüş madalya alarak Türkiye 2. si oldu. Özel Nilüfer Fen Lisesi öğrencilerinden Özgür Şeker de Ulusal Fizik Olimpiyatları dalında bronz madalya aldı. Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı bu başarılarla gurur duyduklarını dile getirirken, "TÜBİTAK'ın düzenlediği İlköğretim Matematik Olimpiyatında daha önce de Türkiye 2. si ve 3.sü olarak gümüş ve bronz madalya kazanmıştık. Bu yıl da öğrencilerimiz Fatih Kaleoğlu Ulusal Matematik Olimpiyatları Türkiye 2.si olarak gümüş madalya kazanırken, Özgür Şeker de Ulusal Fizik Olimpiyatları dalında bronz madalya aldı. Burada alınan başarılar bizi gerçekten memnun ediyor ve daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımızı artırıyor." şeklinde konuştu.