Akif Yener Albümünü Tanıttı

Sakaryalı sanatçı Akif Yener, kısa bir süre önce çıkarttığı yeni single albümü 'Ne aşk ne hayat'ın tanıtımı için AKM'de gala düzenledi.

Akif Yener Albümünü Tanıttı
Sakarya'nın sevilen sanatçısı Akif Yener ilk albümü Sakarya'nın ardından ikinci albümini de çıkardı. AKM'de düzenlenen galaya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ile birlikte çok sayıda basın mensubu da katıldı. "Ne Aşk Ne Hayat" isimli albüm çalışmalarına 1,5 yıl önce başladıklarını belirten Akif Yener, "Ne aşk ne hayat adlı şarkıyı, 20 yıl önce bir kazada hayatını kaybeden arkadaşım için yazdım. Şu noktada düşünüyorum da bir daha böyle bir şarkı yazacağımı sanmıyorum. Bu şarkı adeta bir parola olacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Sakaryalı sanatçı Akif Yener ve yeni albümüyle ilgili görüşlerini açıklayan Cemiyet Başkanı Sezai Matur da sanatçıyı 15 yıldır tanıdığını söyledi. Matur "Kendisi çok beğendiğim bir sanatçı. Akif'in ne şartlarda çalıştığını iyi biliyorum. Bu işi İstanbul'da da yapabilirdi ama o bu kentte sanatını icra etmek istedi" diye konuştu. Konuşmaların ardından sanatçı Akif Yener sahneye gelen hayranlarına imzalı CD dağıttı.