Tso'dan 454 Öğrenciye Yardım

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Bartın'da 454 öğrenciye giyecek, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Tso'dan 454 Öğrenciye Yardım
Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel hale getirdiği ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek, ayakkabı ve kırtasiye yardımı bu yıl da yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilen malzeme yardımı programına Bartın Vali Yardımcısı Türker Öksüz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Sanayi Ticaret Müdürü, Mehmet Bayrak, Türkiye İşkurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Halil Çelen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Dağıtım programında Gürgenpınarı İlköğretim Okulu, Vali Yavuz Erkmen İlköğretim Okulu, Kemal Sabriye Ocakçı İlköğretim Okulu ve Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş İlköğretim Okulunu temsilen 3'er öğrenciye yardım paketleri verildi.
Bartın'ın Amasra ilçesinden 3 okul, Kurucaşile İlçesinden 2 okul, Ulus İlçesinden 3 okul ve merkez ilçeden 15 okul olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 23 okulda eğitim öğretim gören 454 öğrenciye TSO tarafından 447 adet kaban, 541 çift bot ve 424 takım kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından malzemeler 19 okula teslim edildi.