Bayan sürücü park halindeki 3 otomobile birden çarptı

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana gelen trafik kazasında, Cansel P. (31) idaresindeki lüks otomobil, park halindeki bir otomobil ile sey

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana gelen trafik kazasında, Cansel P. (31) idaresindeki lüks otomobil, park halindeki bir otomobil ile seyir halindeki iki ayrı otomobile çarptı. Kazada araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi.

Otomobil sürücüsü Cansel P. yapılan alkol muayenesinde 0.52 promil alkollü çıktı. Cansel P.'nin ehliyetine daha önce alkollü olarak araç kullanmaktan dolayı 6 aylığına el konulduğu belirlendi. Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Alsancak semti Cumhuriyet Bulvarı numara 152'de yaşandı. 06 ASU 04 plakalı otomobilin sürücüsü Cansel P., iddialara göre, gece geç saatlere kadar Adem A. ve Erhan A. adlı arkadaşlarıyla birlikte eğlendi. Genç kadın daha sonra alkollü olarak direksiyon başına geçti. Cansel P., yönetimindeki otomobille Konak'tan Alsancak yönüne seyir halindeyken, 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü binası önüne geldiğinde, iddialara göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Cansel P. yönetimindeki otomobil önce park halindeki Serhat Yüzer'e (37) ait 35 RY 007 plakalı otomobilin arka tarafını biçti. Daha sonra da seyir halinde bulunan Adem Keskin'e ait 35 AT 8009 plakalı araca ve özel bir şirkete ait Onur Terzi idaresindeki 34 FP 0335 plakalı otomobile çarptı. Kazada, Cansel P.'nin kullandığı lüks otomobil ve diğer araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası bölgeye gelen trafik ekipleri tarafından yapılan incelemede, otomobil sürücüsü Cansel P.'nin ehliyetine daha önce alkollü olarak araç kullanmaktan dolayı 6 ay süreliğine el konulduğu belirlendi. Genç kadına alkol muayenesi yapan polis ekipleri, Cansel P.'nin 0.52 promil alkollü olduğunu belirledi. Genç kadın, iki arkadaşıyla birlikte yoldan çevirdikleri bir taksiye binerek olay yerinden ayrıldı. Cansel P.'nin ehliyetine bu kez 2 yıllığına el konulacağı ileri sürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.