Şen Yuva 13. bölüm fragmanı yayınlandı - Gülümser ne yapacak?

Şen Yuva 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Şen Yuva 13. en son bölüm fragmanı video izle. Şen Yuva 13. son bölümünde neler olacak?

Şen Yuva 13. bölüm fragmanı yayınlandı - Gülümser ne yapacak?
Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Şen Yuva 13. bölümüyle 11 Kasım Cuma günü FOX TV ekranlarında olacak. Şen Yuva yeni bölümde neler oalcagı merak konusu oldu.

Şen Yuva 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Şen Yuva 13. en son bölüm fragmanı video izle. Şen Yuva 13. son bölümünde neler olacak?


Şen Yuva en son bölüm özeti.Münir'in son zamanlardaki gizemli hareketlerinden şüphelenen İnci, onun kendisini aldattığını düşünmeye başlar. Gülümser, damadının öyle birşey yapmayacağını söylese de İnci'nin şüpheleri bir türlü azalmaz. Gülümser'in bildiği hiçbir şeyin sır olarak kalmadığı Şenyuva'da, bu da sır olarak kalamaz ve Münir'in de kulağına gider. İnci'ye karşı hem kendini aklamak hem de aslında ne kadar iyi bir koca ve baba olduğunu kanıtlamak isteyen Münir, işe oğlu ile bir hafta sonu planlayarak başlar. Ataberk ile müze ziyareti için yola çıkar, ama acil bir vaka nedeniyle oğlunu Nurettin'e emanet etmek zorunda kalır. Nurettin, elbette Ataberk'in amcasıdır, ama bir yandan da Nurettin'dir işte! Aynı kız için rekabete girişen Hasip ile Nurettin'in de dertleri başlarından aşkındır. Çapkın Nurettin, kız peşinde koşarken Ataberk'i kaybeder. Eve gelen fidye telefonları, Münir'in başına gelenler, Gülümser'in kendince yorumlaması ile işler bu hafta Şenyuva'da çok fena çığırından çıkar!

ŞEN YUVA 13.BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

ŞEN YUVA 13.BÖLÜM FOTO GALERİ