Teselliye gitti tecavüze uğradı

Nişanlısıyla kavga eden genç kıza, dertleşmek için gittiği arkadaşı tecavüz etti.

Teselliye gitti tecavüze uğradı
 

İstanbul ' da nişanlısıyla kavga eden 25 yaşındaki Yelda A . dertleşmek iç ; in evine gittiği arkadaşı Mü ; slim K . ' nin tecavü ; zü ; ne uğradı . Olayın ardından Yelda A . şikâ ; yetç ; i olurken , polis kaç ; an Mü ; slim K . ' yi arıyor .

Nişanlısı Addü ; lmuhit K . ile kavga eden 25 yaşındaki Yelda A . dertleşmek iç ; in yakın arkadaşı ve eski komşusu olan Mü ; slim K . ' nin evine gitti . Ancak Yelda A . , yaşlı gö ; zlerle ' teselli bulmak ' iç ; in ziyaret ettiği Mü ; slimK . ' nin tecavü ; zü ; ne uğradı . Olayın şokunu atlatamayan Yelda A . , hemen soluğu karakolda aldı ve arkadaşının kendisine tecavü ; z ettiğini sö ; yledi . İfadesinde Mü ; slim K . ' nin ağzını bezle kapattıktan sonra tecavü ; z ettiğini ve olaydan sonra evden kaç ; tığını anlatan Yelda A . ; &ldquo ; Nişanlımla kavga edip evden ç ; ıktım . Biraz dolaştıktan sonra eski komşum olan arkadaşım Mü ; slimK . ' nin evine gittim . Biraz sohbet ettikten sonra bana ' Seninle birlikte olmak istiyorum ' dedi . Teklifini kabul etmeyince bana tecavü ; z etti&rdquo ; dedi .

Adli Tıp Kurumu ' nda kontrolden geç ; irilen Yelda A . ' nın tecavü ; ze uğradığı tespit edilirken , kıyafetlerinden de zanlıya ait sperm ö ; rnekleri alındı . Polis ekipleri olayla ilgili geniş ç ; aplı soruşturma başlatırken , kaç ; an Mü ; slim K . her yerde aranıyor .