Yol haritası İmralı'dan çıktı!

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatı Ömer Güneş, ''Müvekkilim hazırlamış olduğu yol haritasını ilgili ve yetkili makamlar ile medyaya iletilmek üzere cezaevi idaresine teslim etmiştir'' dedi.

Yol haritası İmralı'dan çıktı!
 

' Mü ; vekkilleriyle gö ; rü ; şmek ü ; zere sabah saatlerinde İmralı adasına gitmek iç ; in Gemlik İlç ; e Jandarma Komutanlığı ' na gelen avukatlar Ö ; mer Gü ; neş , Muharrem Şahin , Fuat Coşacak ve Şakir Demir , burada bir sü ; re bekledikten sonra GEMPORT Limanı ' ndan İmralı ' ya gö ; tü ; rü ; ldü ; .

Terö ; r ö ; rgü ; tü ; elebaşı Abdullah Ö ; calan ile gö ; rü ; şmelerinin ardından tekrar İlç ; e Jandarma Komutanlığı ' na gelen avukatlardan Ö ; mer Gü ; neş , gazetecilere gö ; rü ; şmeyle ilgili aç ; ıklama yaptı . Gü ; neş , şö ; yle konuştu : ' ' Mü ; vekkilim hazırlamış olduğu yol haritasını ilgili ve yetkili makamlar , Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve medyaya iletilmek ü ; zere cezaevi idaresine teslim etmiştir . Biz de Cumhuriyet Başsavcılığı ' na bir nü ; shasını almak iç ; in başvuracağız . ' ' Gü ; neş , bir gazetecinin , ' ' Bu uzun bir sü ; reç ; olacak . 1 Eylü ; l ' de DTP ' nin planı yetiştirme isteği var , yetiştirebilir mi ' ' sorusu ü ; zerine , ' ' 20 Ağustos ' ta cezaevi idaresine teslim etmiş , bilemiyorum ' ' dedi .

Aç ; ıklamanın ardından avukatlar ö ; zel bir araç ; la Gemlik ilç ; esinden ayrıldı .