Milli eğitim müdürü durum değerlendirdi

Giresun'un Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılında İlk ve Orta Öğretimde iyi bir başarı yakaladıklarını söyledi.

Milli eğitim müdürü durum değerlendirdi
Cırıt, "Bu yıl ilköğretim okullarımızdan mezun olan öğrencilerimizden, 4 öğrencimiz Fen Lise'sini, 18 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lise'sini, 57 öğrencimiz Sağlık Meslek Lise'sini ve 57 öğrencimiz de diğer meslek liselerini kazandı." dedi.
Korkmaz Cırıt, ilköğretim okullarında iyi bir hava yakaladıklarını başarılarının bu eğitim ve öğretim yılında daha da artarak devam edeceğini söyledi.

ÖSS'de Görele olarak iyi dereceler yaptıklarını söyleyen Cırıt, Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun olan 41, Anadolu lisesinden mezun olan 41 ve Görele Lisesi'ndende mezun olan 22 öğrencinin 4 yıllık fakülteleri kazanarak Görele adına büyük başarıya imza attıklarını ifade etti. Görele'deki okullarda herhangi bir olumsuzluk olmadığını anlatan Cırıt, araç-gereç ve öğretmen kadrosunda fazla bir açıklarının bulunmadığını dile getirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, ebeveynlere de seslenerek çocuklarını sıkı bir şekilde takip etmeleri, sık sık okuldan ve öğretmenlerden bilgi alarak kendilerine yardımcı olmalarını istedi.