AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz; 'Çorum Sürekli Kendini Gelistiren Bir Yapiya Sahip'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Yusuf Ziya Yilmaz, Çorum’un sürekli kendisini gelistiren bir yapiya sahip oldugunu söyledi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz; 'Çorum Sürekli Kendini Gelistiren Bir Yapiya Sahip'
Parti çalismalari çerçevesinde Çorum’a gelen Genel Baskan Yardimcisi Yusuf Ziya Yilmaz, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin ile Çorum Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkinda bilgiler alan Yusuf Ziya Yilmaz, belediyeciligin en güzel örneklerini Çorum’da gördüklerini ifade etti.

Çorum’u yakindan takip ettigini, Çorum Belediyesi’nin çalismalarini takdirle karsiladigini vurgulayan Yilmaz, “Çorum sürekli olarak kendini gelistiren bir yapiya sahip. Belediye faaliyetlerinden sanayisine kadar birçok alanda her zaman daha yüksege çikiyor” dedi.

Baskan Asgin’in insani merkeze alan, insana dokunan, gönül belediyeciligine yakisan çalismalarini yakindan takip ettiklerinin altini çizen Yilmaz, “Çorum Türkiye’nin parlayan yildizi ve sanayi efsanesi. Çorum’un özellikle makine sanayinde kazandigi performansi, birçok sehir maalesef basaramadi. Çorum bugünlere tüm dinamitleriyle tirnaklariyla kaziyarak geldi. Çorum Belediyesi de bu gelisime uyum saglayarak sehri güzellestirmesi herkesin dikkatini çekiyor” diye konustu.

Baskan Asgin ise geçen 5 yillik süreçte verilen vaatlerin yüzde 90’indan fazlasini tamamladiklarini kaydederek yeni vaatlerin üzerine ekleyerek çalismaya devam edeceklerini kaydetti.

41 projenin de bazilarinin temellerini attiklarini kaydeden Baskan Asgin, “Bölgede teskilatlarimizla güzel bir seçim dönemi geçirdik. Ikinci dönemimizde ayni askla 41 projemizin tamamini bitirip üzerine de ekleyecegiz. Dolu dolu bir 5 yil daha askla çalisacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA