Develi Ilçesinde Sunulan Saglik Hizmetleri Yerinde Degerlendirildi

Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan; beraberindeki Il Saglik Müdürlügü yöneticileri ve ilgili birim sorumlulariyla Develi’de sunulan saglik hizmetlerini yerinde degerlendirdi.

Develi Ilçesinde Sunulan Saglik Hizmetleri Yerinde Degerlendirildi
Müdürlük ekipleri saha ziyaretleri yaparak degerlendirme raporunu hazirlarken, Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan da Ilçe Saglik Müdürlügü, 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonlari ve Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne çalisma ziyareti gerçeklestirdi. Ziyaretleri sirasinda hizmet alanlarini dolasarak görevi basindaki saglik personelini istek ve önerilerini dinleyen Ersan, tedavi gören hastalari da ziyaret ederek geçmis olsun temennilerini iletti. Gün boyu süren saha ziyaretlerinin ardindan hazirlanan degerlendirme raporu, Il Saglik Müdürü Ersan baskanliginda düzenlenen toplantida sunum esliginde incelenerek ilçenin ihtiyaçlari hakkinda istisarelerde bulunuldu.

Toplantinin sonunda ilçede sunulan saglik hizmetleri hakkinda genel bir degerlendirme yapan Il Saglik Müdürü Ersan; "Müdürlük olarak ilimizde sunulan saglik hizmetleri ile ilgili her türlü isleyisi yakindan takip ediyoruz. Bu baglamda degerlendirmeler için bugün de Develi ilçemizdeydik. Ilçemizdeki tüm saglik hizmetlerini yerinde degerlendirerek daha kaliteli ve etkin sunmak adina neler yapabilecegimizi istisare ettik. Develi Bashekimimiz Op. Dr. Fatih Demir basta olmak üzere hastane yönetimine ve degerli saglik çalisanlarimiza gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA