Baskan Büyükkiliç Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kazancilar Çarsisi’nda esnaf ziyaretinde bulunarak, hem esnaflarla hem de vatandaslarla sicak ve samimi bir bulusma gerçeklestirdi.

Baskan Büyükkiliç Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu
7’den 70’e tüm Kayserililerle bulusmaya, onlarin talep ve önerilerini yüz yüze dinlemeye ayri bir önem veren Baskan Büyükkiliç, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hunat Camii’nde kildigi cuma namazinin ardindan Kazancilar Çarsisi’nda faaliyet gösteren esnaflari ziyaret etti.

Esnaflari gezen Baskan Büyükkiliç, esnafa hayirli isler temennisini ileterek taleplerini sorarken, vatandaslar da Büyükkiliç’a sicak ve samimi bir sekilde ilgi gösterdi. Esnaf ve vatandaslar da ilgi, alakasi ve hizmetlerinden dolayi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti. Büyükkiliç, kendisiyle hatira fotografi çektirmek isteyen vatandas ve esnaflarla bol bol fotograf çektirdi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, birligin bereketini yasadiklarini belirterek, “Hunat Camii’nde kildigimiz cuma namazinin ardindan kiymetli hemsehrilerimizle bir araya gelerek, esnaflarimiza da kolayliklar diledik. Hemsehrilerimizin dualarina ortak olup, cuma gününün bereketini paylastigimiz bu güzel günde Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin” diye konustu.

Kaynak: İHA