Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi '2024 Yili Asfaltlama Hedefimizin Yarisini Tamamlamis Durumdayiz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, Selçuklu’nun yasam konforunu arttirmak için altyapi çalismalarina da yogun mesai harciyor. Devam eden asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu’da tüm vatandaslarimizin hayat standartlarinin en yüksek seviyeye çikartilmasi için tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden çalisiyoruz” dedi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi '2024 Yili Asfaltlama Hedefimizin Yarisini Tamamlamis Durumdayiz'
Selçuklu Belediyesi, Selçuklu’nun her mahalle ve sokaginda modern dokunuslar yaparak vatandaslarin konfor alanina katki sagliyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci yogun bir asfalt sezonu geçiren Selçuklu’da altyapi çalismalarini yerinde inceleyerek faaliyetler hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

“2024 yili asfaltlama hedefimizin yarisini tamamlamis durumdayiz”

Selçuklu’da vatandaslarin konforu ve hayat standardini artirmak için gayret ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Aksemsettin Mahallemizde fen isleri ekiplerimizin asfalt, parke, bordür çalismalari devam ediyor. Bu bölge plan revizyonu yaptigimiz ve yeni yapilasmalarin da yogun oldugu bir bölge. Altyapisini tamamladigimiz, kaldirim, parke, bordür imalatlarini tamamladigimiz bütün sokaklarimizda sicak asfalt çalismalarini hizli bir sekilde devam ettiriyoruz. 2024 yilinda 500 bin metrekare sicak asfalt hedefimiz vardi. Bunun su anda yarisini tamamlamis durumdayiz. Hem merkez mahallelerimizde hem de dis mahallelerimizde altyapisi tamamlanmis ve acil ihtiyaç gerektiren bütün yollarimizda yol standartlarimizi en yüksek standarda getirmek için gece gündüz demeden çalisiyoruz, gayret ediyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak tüm vatandaslarimizin huzuru, mutlulugu, hayat standartlarinin en yüksek seviyeye çikartilmasi için tüm ekiplerimizle birlikte her zaman gece gündüz demeden sahadayiz, çalismaya devam ediyoruz” seklinde konustu.

Hummali bir sekilde sahada çalisan Selçuklu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Aksemsettin Mahallesi’nde Takdir, Tabak, Gökbudak, Bayirarasi, Akartas Sokak’ta asfalt, parke ve kaldirim çalismasi gerçeklestiriyor. 5 sokakta gerçeklestirilen asfalt çalismalarinda ise 2 bin metrekare serim yapildi.
Kaynak: İHA