Yeni Egitim Ögretim Yili Öncesi Çalismalar Degerlendirildi

2024-2025 Egitim Ögretim Yilinin baslamasina kisa bir süre kala okullarda ve çevrelerinde ögrencilere yönelik yapilan çalismalar ve alinan güvenlik tedbirleri Manisa Valisi Enver Ünlü baskanliginda yapilan toplantida degerlendirildi.

Yeni Egitim Ögretim Yili Öncesi Çalismalar Degerlendirildi
Valilik Brifing Salonunda yapilan toplantiya Vali Enver Ünlü, Vali Yardimcilari Mustafa Yildiz ve Erhan Günay, Il Jandarma Komutan Vekili Albay Sener Sen, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Ugurelli ve ilgililer katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Vali Enver Ünlü, 2024-2025 Egitim Ögretim Yilinin huzur ve güven ortami içerisinde geçmesi için yapilan hazirliklarin önemine dikkat çekerek, “Egitim, gelecegimizin teminatidir ve çocuklarimizin en iyi egitim imkanlarina sahip olmalari hepimizin ortak hedefidir. Egitimdeki kaliteyi artirmak ve ögrenci basarilarini en üst seviyeye çikarmak için tüm kurumlarin is birligi içinde çalismasi önem arz etmektedir.” dedi.

Toplantida Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yapilan egitim yatirimlari, okullarin durumu, okullarda devam eden bakim ve onarim çalismalari hakkinda sunum esliginde bilgi verildi.

Ayrica Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügü okul çevrelerinde ve trafikte alinan önlemlere iliskin katilimcilara bilgi verdi.

Toplanti koordinasyonu gerektiren konularin görüsülmesi ve karsilikli fikir alisverisinde bulunulmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA