Deprem Bölgesinde Ev Kuracak Vatandaslari Faizsiz Beyaz Esya Sahibi Yapacak Firsat

Türkiye’nin 22 farkli noktasinda bayisi bulunan Hatay merkezli Altineller Vestel, 60 bin TL’ye kadar yüzde 0 faizle 6 ay taksitle beyaz esya satisiyla depremzede vatandaslarin yuvalarini kurmalarina destek oluyor.

Deprem Bölgesinde Ev Kuracak Vatandaslari Faizsiz Beyaz Esya Sahibi Yapacak Firsat
Türkiye’nin yerli markasi Vestel’in önde gelen bayilerinden olan Altineller; Hatay, Adana, İçel ve Yalova’da bulunan 22 subesiyle vatandaslara hizmet veriyor. Hatay merkezli olan ve asrin felaketi sonrasi bölgeye açtigi subelerle vatandaslarin beyaz esya ihtiyaçlarini yerli ürün olan Vestel’le karsilayan Altineller, simdiyse afetzede vatandaslarin yuvalarini kurmak için kaçirilmayacak bir firsati hayata geçirdi. Altineller Vestel’in 60 bin TL’ye kadar sifir faizle pesin fiyatina 6 aya kadar taksit imkani kampanyasi vatandaslardan ilgi gördü.

Altineller Vestel Defne magazasi sorumlusu Nebil Kertus, kampanya hakkinda bilgi vererek, “Altineller Vestel olarak Türkiye’de 22 subemizle, 4 sehrimizde hizmet vermekteyiz. Adana, İçel, Yalova ve Hatay’da subelerimiz bulunmaktadir. Firmamizin ana merkezi Hatay’da bulunmaktadir. Deprem sonrasi afetzede vatandaslarimizin taksitle alisverise yönelimi artti. Bizde çeyiz seti almak isteyen, yeni yuva kurmak isteyen vatandaslarimizi düsünerek harekete geçtik. Vatandaslarimizi 60.000 TL’ye kadar sifir faizle pesin fiyatina 6 aya kadar taksit imkaniyla beyaz esya sahibi yapiyoruz. Bu firsattan faydalanmak isteyen vatandaslarimizi subelerimize bekliyoruz. Hatay’i seviyoruz” dedi.

Kaynak: İHA