Yilmaz, Mahalle Ziyaretlerini Araliksiz Sürdürüyor

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, 29 Ekim ve 8 Subat Mahallelerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Yilmaz, mahalle sakinlerinin yogun ilgisiyle karsilandi ve 8 Subat Mahallesinde kurban kesilerek karsilandi. Yilmaz, CHP Genel Baskani Özgür Özel’in Istasyon Meydani’ndaki mitingine tüm vatandaslari davet etti.

Yilmaz, Mahalle Ziyaretlerini Araliksiz Sürdürüyor
Mahalle ziyaretlerinde halkla birebir temas kuran Baskan Yilmaz, esnaf ve vatandaslarin talep, elestiri ve önerilerini dikkatle dinledi. Vatandaslarin özellikle altyapi, su ve ulasim konularindaki sikintilarina deginen Baskan Yilmaz, bu sorunlarin çözümü için Büyüksehir Belediyesi ile isbirligi yapacaklarini vurguladi.

“Derdinizi bize anlatin”

Ziyaretleri sirasinda büyük ilgi gören Baskan Yilmaz, vatandaslara sürekli mahalle toplantilari yapacaklarinin sözünü verdi. Umut Yilmaz, “Her 10 günde bir, en az 15 mahalleyi bir noktada toplayacagiz. Siz bu mahallenin yasayanlari olarak derdinizi bize anlatin. Tüm sorunlarinizi biliyorum ve bunlarin çözümü için çalisacagiz” dedi.

“Çözümlerini anlatacagiz”

Baskan Umut Yilmaz, mahalle ziyaretleri sirasinda önemli bir davette de bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel’in 24 Agustos 2024 Cumartesi günü saat 18.00’de Gaziantep’e gelecegini duyuran Yilmaz, yapilacak miting için vatandaslari Istasyon Meydani’na davet etti. “Fistik Mitingi” adi verilen bu etkinlikte, isçinin, emeklinin ve emek sahibinin dertlerine çözüm önerilerini anlatacaklarini belirten Baskan Yilmaz, “Bizleri yalniz birakmayin. Bu mitinge gelip isçinin, emeklinin, emek sahibinin derdi nedir, hep birlikte çözümlerini anlatacagiz” ifadelerini kullandi.

“Her zaman halkimizla iç içe olacagiz”

Baskan Yilmaz, Sehitkamil Belediyesinin her zaman garibanin arkasinda olacagini vurgulayarak, “Biz, Allah izin verirse mahallelerden çikmayacagiz. Memleketimin is, istihdam ve geçim sorunlari var, geçinmekte zorlaniyoruz. Ancak biz, bu sorunlarin üstesinden gelmek için her zaman halkimizla iç içe olacagiz. Garibanin derdi, bizim derdimizdir” diye konustu.

Kaynak: İHA